Monday, August 8, 2011

menjawab soalan yang lebih SUSAH dr SPM..

okeh post nih di buat atas permintaan No0r hayaty Jamaluddin..
entah macam mane lah si budak busuk nih dapat idea GAME nih..
hadtoii~hehe..

oke soalannya disini..

oke jawapannya pulak di sini..

1. hadiah yang orang kasi

2. kat Mesir..haha..yeke?? tempat yg sejuk lah..cewah gitu

3. kwn sekolah, kwn plkn, kwn universiti(haaa~)

4. dapat menembak guna m16..haha

5. erm..erm...erm..shuh3 (hahhaa) *xtaw sape
6. okeh! yg pertame

-->x merokok
--> baek baek baek baek,,baek..haha
-->smart,kemas,,*x hensem xpe..yg penting smart..hehehe
*nih yg duniawi la
kalau ukhrawi..
--> beragama dan mampu bimbing kte  ke jalan NYA
cewah..ade demand2..

7. tulis secara rawak jelah ek..
-pass exam
-jd doktor muslimah
-jd solehah
-jd lebih baek dr hari smlm..hihi
-nak pegi Makkah lagi
-x nak jd pemarah, pendengki..hehe
-nk masuk syurga

so yaty..ini jelah yg terlintas dalam fikiran buat mase nih...haha
penat kite fikir nk jawab nih..haha
SUSAH kot..cewah...

okee..homework utk yaty..
--> write a short briefing about me..haha(kene balek)
*demand mcm izzat..

thanx:)

4 comments:

  1. waahhh sume pon nak demand2... huhu

    ReplyDelete
  2. hahha..well~ ikot jejak yaty..

    ReplyDelete
  3. kalau boleh like nak like comment DR ALHANY ni.. huhu xD

    ReplyDelete
  4. hahaha..like like like like..

    ReplyDelete