Wednesday, October 19, 2011

E'auw

video
E'auw tengah aktif bermaen,,
dia seperti superman kerana diikat seperti begitu,,hahhhaha

tido macam manusia!

comelnyee~

suke2!! die simpan tangan n kaki die,,nmpk kudung,,comel~hehe

Sunday, October 9, 2011

chaiyok!

salam a'laik,,
 new spirit
wah cliche nye "new spirit"
sebab ape??sebab dah masuk tahun 2,,
tak sangke dah masuk tahun 2,,
(ayat cliche ble dah masuk tahun 2)haha
but betol lah,,mase tahun 1 rase lame sangat,,
bile lah nak habes sume nih,,,
but bile dah dapat title tahun 2 sebagai pelajar perubatan,,
macam tak pecaye,,i had finish all the examination where i thought im not gonna experience all those tiring-moment,,
wow~

i got new well-decorated house,
new ahli beit (housemate)
new little cute kitten,,E'auw binti Vera,,,haha,,sengau
and got many hot stuffs..hehe
alhamdulillah,,

25/9/2011 adalah tarikh kepulangan ku ke mesir yang mane sebelum tarikh tu sampai,,
diriku mengalami home-sickness bukan morning-sickness,,haha
sedih yang teramat sebelum nak fly,,padahal bukan tak pernah fly,,
tapi mase nak fly tuh tak sedih dah,,maybe dah sedih awal2 kot,,
so kesimpulannya,,sedih awal2 kalo tak nak sedih kat airport nanti,,haha,,itu petua

-transit di bahrain-
-tiba cairo pagi-

then,,turun2 plane wahh terasa aura mesir,,zrruuppp~
dengan semangat yang berkobar2 tunggu la luggage,,
akhirnya penantian itu diakhiri dengan kesedihan,,
luggage tak sampai rupenye entah kat mane sesat pon tak tahu,,
nih yang rase nak banned gulf air nih,,haha
tapi alhamdulillah,,dapat beg tu after 1 day,,itu pon talipon,,kalo tak,,beselah orang arab,,
BOKRAH3,,

tapi yang lawak nya boleh pulak hantar luggage tuh pukol 1 pagi,,,ya Allah,,
memang muke and gaye macam zombi lah nak gi ambil beg tuh,,,hadtoiii,,,pakcik arab nih,,,
tapi excited lah kan,,beg dah sampai,,,
zombi pon zombi lahhh~hehe

so,,i think its enoungh for now,,nak study,,
esok ade practical anatomy,,
tak saba nak jumpe my handsome-corpse,,hehe
okehh,,

ape2 pon tahun DUA nih,,,berazam untuk menjadi lebih  baek,,
bese lah manusia,,PEOPLE CHANGE!
people dont care who u care but people care how much u care,,haha,*tetibe
okeh,,,
mungkin tahun satu ini menjadi pengalaman yang banyak mengajar untuk mengurus kehidupan harian ,,
like mcm mane care belajar,bahagi mase n etc
sebab kalo dulu mase first year,,gelabah gler kalo tak paham dalam kelas,tension siap,,
but now,,i have friends bole study group,,semua nya bisa diatur,,

where there is a will there is a way :)



E'auw binti Vera,,new ahli beit,,hehe

as simple as that

city star kunon2 mcm mid valley kat malaysia
luar city star,,

meeting with deans